קולינריה

בוקר טוב!

אנחנו בנומה בעד אוכל בריא, אך איננו שוכחים את הצורך שלכם להתפנק במתוקים ומאפים בחופשות שלכם. לרשותכם בופה עם מגוון טעמים בכל כיוון שתבחרו. 

מבחר סלטים
חביתות ושקשוקה
מאפים
מבחר גבינות
מבחר לחמים (כולל ללא גלוטן)

אייקון
מלון נומה | ארוחת בוקר

מסעדות נוספות בסביבה

בּרִיוֹשׁ

בית קפה ופטיסרי של השף טלאור יפרח / כשר (20 מ')
בית קפה ופטיסרי קטן ושובב בפינת יפו. אצלנו תמצאו אוכל מצוין, משקאות איכותיים, אומנות אותנטית, אהבה, תשוקה, שמחה והרבה אוויר

בּרִיוֹשׁ

בית קפה ופטיסרי של השף טלאור יפרח / כשר (20 מ')
בית קפה ופטיסרי קטן ושובב בפינת יפו. אצלנו תמצאו אוכל מצוין, משקאות איכותיים, אומנות אותנטית, אהבה, תשוקה, שמחה והרבה אוויר

מִכָאֵלאַנְגְּ’לוֹ (טבעוני)

קפה-מסעדה טבעוני משפחתי (150 מ')
קפה-מסעדה טבעוני משפחתי ביפו עם ארוחות בוקר, צהרים וערב, קוקטיילים, בירה, אמנות ופסנתר. מנת הדגל של המקום היא ארוחת הבוקר היפואית, שכוללת חביתה טבעונית עם תרד, לחם טרי, מאזטים וסלטים. ארוחת בוקר מפנקת אחרת בתפריט היא הארוחה הצרפתית, שמככב בה קרואסון נהדר, גבינות טבעוניות וסלט. הקרואסון, כמו גם המאפים והעוגות המשגעות בגזרת הקינוחים, הם מהבייקרי היפואי של סימונצ’ו.

מִכָאֵלאַנְגְּ’לוֹ (טבעוני)

קפה-מסעדה טבעוני משפחתי (150 מ')
קפה-מסעדה טבעוני משפחתי ביפו עם ארוחות בוקר, צהרים וערב, קוקטיילים, בירה, אמנות ופסנתר. מנת הדגל של המקום היא ארוחת הבוקר היפואית, שכוללת חביתה טבעונית עם תרד, לחם טרי, מאזטים וסלטים. ארוחת בוקר מפנקת אחרת בתפריט היא הארוחה הצרפתית, שמככב בה קרואסון נהדר, גבינות טבעוניות וסלט. הקרואסון, כמו גם המאפים והעוגות המשגעות בגזרת הקינוחים, הם מהבייקרי היפואי של סימונצ’ו.

זַלְמָנִיקוֹ

בשר משובח / סגנון רחוב (150מ')
אחת הקצביות הוותיקות והמוערכות עשתה את מה שכנראה הייתה צריכה לעשות כבר מזמן, והתרחבה עם דוכן צמוד. בתפריט: קבב מצוין, יופי של מרגז, איברי פנים לחובבי הז’אנר וגם אופציות צמחוניות מעוררות תיאבון. אה, והמיקום בסמטה יפואית רק מוסיף לכיף

זַלְמָנִיקוֹ

בשר משובח / סגנון רחוב (150מ')
אחת הקצביות הוותיקות והמוערכות עשתה את מה שכנראה הייתה צריכה לעשות כבר מזמן, והתרחבה עם דוכן צמוד. בתפריט: קבב מצוין, יופי של מרגז, איברי פנים לחובבי הז’אנר וגם אופציות צמחוניות מעוררות תיאבון. אה, והמיקום בסמטה יפואית רק מוסיף לכיף
ביסטרו

פַּר דַּרָּיֵהּ

פסטות, דגים, בשר, דגים, קוקטיילים (250 מ')
ביסטרו, טאפאס, פירות ים. “הגינה הסודית והרומנטית” של יפו. במסעדה מוגשות ארוחות בוקר, בראנץ’, צהריים וערב בסגנון צרפתי -ישראלי. כל המנות בתפריט המסעדה מורכבות מחומרי גלם טריים אשר נרכשים בשווקים הסמוכים מידי יום, ואף נותנים מענה גם לקהל הלקוחות הצמחוניים, הטבעוניים ומנות ללא גלוטן

פַּר דַּרָּיֵהּ

פסטות, דגים, בשר, דגים, קוקטיילים (250 מ')
ביסטרו, טאפאס, פירות ים. “הגינה הסודית והרומנטית” של יפו. במסעדה מוגשות ארוחות בוקר, בראנץ’, צהריים וערב בסגנון צרפתי -ישראלי. כל המנות בתפריט המסעדה מורכבות מחומרי גלם טריים אשר נרכשים בשווקים הסמוכים מידי יום, ואף נותנים מענה גם לקהל הלקוחות הצמחוניים, הטבעוניים ומנות ללא גלוטן

גֶּ’מָה

איטלקי משובח (250 מ')
הפנינה האיטלקית של העיר- ג’מה (באיטלקית: אבן חן). המקום האהוב מגיש את האוכל של ארץ המגף, עם נגיעות של טעם ישראלי מקומי. בואו להכיר אותנו!

גֶּ’מָה

איטלקי משובח (250 מ')
הפנינה האיטלקית של העיר- ג’מה (באיטלקית: אבן חן). המקום האהוב מגיש את האוכל של ארץ המגף, עם נגיעות של טעם ישראלי מקומי. בואו להכיר אותנו!

מׇנְּסוּרָה

דגש מיוחד על דגים נאים (260 מ')
‘מנסורה’ היא מסעדה שבה יודעים לבשל ומעזים לבשל. זו גם מסעדה שמשתמשים בה בחומרי גלם טובים בהרבה מהמקובל. אלעד דגן וטל סוחמי יצרו פה חלל נעים, עם מטבח פתוח ובר מוצלח. האוכל, כמו במסעדה שממנה באו, שם דגש מיוחד על דגים נאים. אבל יש גם מנות אחרות מצוינות, כמו ריזוטו דלעת, ספגטיני עם בשר סרטנים ברוטב חמאה וציר עוף, טרין לשון בקר ועוד

מׇנְּסוּרָה

דגש מיוחד על דגים נאים (260 מ')
‘מנסורה’ היא מסעדה שבה יודעים לבשל ומעזים לבשל. זו גם מסעדה שמשתמשים בה בחומרי גלם טובים בהרבה מהמקובל. אלעד דגן וטל סוחמי יצרו פה חלל נעים, עם מטבח פתוח ובר מוצלח. האוכל, כמו במסעדה שממנה באו, שם דגש מיוחד על דגים נאים. אבל יש גם מנות אחרות מצוינות, כמו ריזוטו דלעת, ספגטיני עם בשר סרטנים ברוטב חמאה וציר עוף, טרין לשון בקר ועוד

סֵר עַבְּדוּל

שף ליאור אוחיון, מוזיקה אוריינטלית עם חוויה קולינרית (290 מ')
התפריט כולל מנות מוכרות מהעולם שיקבלו טוויסט של אוחיון, כמו בוראטה שמוגשת עם ריבת עגבניות, חומץ בלסמי ופופקורן קינואה; סוכריות תפוחי אדמה אפויים עם מרווה ורוזמרין; מוסר ים עטוף בתרד עם קרם דלעת ערמונים; סלט ברווז שהתבשל חמש שעות עם המון ירוקים, צ’ילי חריף וקריספי אורז שחור ברוטב תפוזים ועוד. כל אלה יוגשו לצד קוקטיילים

סֵר עַבְּדוּל

שף ליאור אוחיון, מוזיקה אוריינטלית עם חוויה קולינרית (290 מ')
התפריט כולל מנות מוכרות מהעולם שיקבלו טוויסט של אוחיון, כמו בוראטה שמוגשת עם ריבת עגבניות, חומץ בלסמי ופופקורן קינואה; סוכריות תפוחי אדמה אפויים עם מרווה ורוזמרין; מוסר ים עטוף בתרד עם קרם דלעת ערמונים; סלט ברווז שהתבשל חמש שעות עם המון ירוקים, צ’ילי חריף וקריספי אורז שחור ברוטב תפוזים ועוד. כל אלה יוגשו לצד קוקטיילים
איטלקיה

הָאִיטַלְקִיָּה

איטלקי משובח בשוק הפשפשים (300 מ')
בתוך מבנה באוהואוס בלב לבו של שוק הפשפשים, באחת הפינות העמוסות והמרכזיות שבו פועלת המסעדה שהייתה מראשונות המסעדות בשוק זה. התפריט שמתבסס ברובו על מגוון מנות פסטה ופיצות לצד מנות ראשונות לחלוקה.

הָאִיטַלְקִיָּה

איטלקי משובח בשוק הפשפשים (300 מ')
בתוך מבנה באוהואוס בלב לבו של שוק הפשפשים, באחת הפינות העמוסות והמרכזיות שבו פועלת המסעדה שהייתה מראשונות המסעדות בשוק זה. התפריט שמתבסס ברובו על מגוון מנות פסטה ופיצות לצד מנות ראשונות לחלוקה.
אונזה מסעדה

אוֹנְזָה

מטבח התורכי-עותמני עם פרשנות קלילה ומותחכמת (300 מ' )
אונזה, היא קוקטייל שמפגיש את סצינת הלילה הקוסמופוליטית עם הפשטות הנונשלנטית ושמחת החיים המקומית. את המטבח התורכי-עותמני המקומי עם פרשנות קלילה ומותחכמת ע”י שימוש בשיטות בישול מתקדמות לצד חומרי גלם מעולים

אוֹנְזָה

מטבח התורכי-עותמני עם פרשנות קלילה ומותחכמת (300 מ' )
אונזה, היא קוקטייל שמפגיש את סצינת הלילה הקוסמופוליטית עם הפשטות הנונשלנטית ושמחת החיים המקומית. את המטבח התורכי-עותמני המקומי עם פרשנות קלילה ומותחכמת ע”י שימוש בשיטות בישול מתקדמות לצד חומרי גלם מעולים